Skip links

Standhouders

Op de Royal Christmas Fair kun je elk jaar shoppen bij zo’n 100 gezellige kersthuisjes. Huisjes vol ambachtelijke producten, lekkernijen en de mooiste kerstspullen. Heb jij je als standhouder aangemeld, dan kijken we er enorm naar uit om samen met jou weer een prachtige kerstmarkt neer te zetten.

Heb jij ook een kwalitatief en ambachtelijk product en zou je niets liever willen dan deelnemen aan de Royal Christmas Fair in Den Haag? Lees dan in onderstaande FAQ of je voldoet aan de voorwaarden.

FAQ

1. Wanneer vindt de Royal Christmas Fair plaats?

De Royal Christmas Fair vindt dit jaar plaats van donderdag 7 december tot en met zaterdag 23 december.

2. Kan ik zelf de openingstijden van mijn stand bepalen?

De Royal Christmas Fair is dagelijks geopend van 12:00 tot 21:00 uur. Het is uitsluitend in overleg en na akkoord van de organisatie toegestaan om van deze openingstijden af te wijken. Indien je zonder toestemming afwijkt van de openingstijden, is de organisatie helaas genoodzaakt een boete op te leggen per dag dat wordt afgeweken.

3. Ik wil een stand huren op de Royal Christmas Fair maar heb geen BTW-nummer, kan ik dan alsnog een stand huren?

Dit is helaas niet toegestaan. De exploitant dient te beschikken over een geldig BTW-nummer.

4. Ik wil een stand huren op de Royal Christmas Fair maar heb geen KVK-nummer, kan ik dan alsnog een stand huren?

Dit is helaas niet toegestaan. De exploitant dient te beschikken over een geldig KVK-nummer.

5. Ik wil graag een stand huren op de Royal Christmas Fair, waar kan ik mij inschrijven?

Indien je interesse hebt in een stand op de Royal Christmas Fair, dan kun je een e-mail sturen naar admin@royalchristmasfair.nl . Bij interesse vanuit de organisatie ontvang je mogelijk de vraag om extra informatie aan te leveren. Wanneer de organisatie de producten en het concept geschikt acht, ontvang je vervolgens een link om je in te schrijven. Het huren van een stand alleen mogelijk is voor de volledige periode van 17 dagen.

6. Als ik het online inschrijfformulier heb ingevuld, ben ik dan verzekerd van een stand?

Het volledig ingevulde inschrijfformulier wordt eerst beoordeeld door de organisatie. Na goedkeuring ontvang je een factuur, wanneer deze tijdig wordt voldaan wordt er voor jou een plek gereserveerd.

7. Waar wordt opgelet bij beoordeling van deelname?

Er wordt onder andere gelet op authenticiteit, of de te verkopen producten passen bij de sfeer van de Royal Christmas Fair en er wordt gekeken of hetzelfde product niet te vaak door verschillende standhouders wordt aangeboden. Op die manier houden we een eerlijke concurrentie op de kerstmarkt en een mooi en divers aanbod voor onze bezoekers.

8. Ik heb de factuur betaald, wanneer weet ik op welke plek mijn stand staat?

Bij het maken van de indeling wordt er gekeken naar de voorgaande jaren, of er de voorkeur is om weer op dezelfde plek te staan en de spreiding van de producten over de kerstmarkt. Wanneer je je tijdens de opbouwdag meldt op het evenemententerrein wordt bekend gemaakt welke stand je hebt.

9. Kan ik met mijn auto het terrein van de Royal Christmas Fair op?

Voertuigen zijn alleen toegestaan op het terrein tijdens de door jou gekozen opbouwtijden. Dit is doorgaans een tijdvak van drie uur en hierna dien je het voertuig weer van het terrein te verwijderen.

10. Mag mijn auto tijdens het evenement bij de stand blijven staan?

In verband met de sfeer van het evenement en in het kader van veiligheid zijn er tijdens het evenement geen voertuigen op het terrein toegestaan. Gedurende het evenement dient het voertuig op een daarvoor bestemde parkeerplaats buiten het terrein te staan. U kunt hiervoor bijvoorbeeld dagkaarten kopen bij Interparking Museumkwartier.

11. Als de Royal Christmas Fair is afgelopen, wanneer kan ik dan mijn auto gaan halen om de stand af te bouwen?

Je kunt niet eerder dan 23 december 21:00 uur beginnen met de afbouw van de stand. Het is dus niet mogelijk om de auto eerder dan 21:00 uur te gaan halen, want die wordt niet toegelaten op het terrein. Om de doorstroming te behouden verzoeken wij nadrukkelijk om de auto pas na 21:00 uur te halen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan vooral naar: admin@royalchristmasfair.nl