Skip links

Royal Roast & Toast

Geniet op het winterterras van de Royal Christmas Fair van een exclusieve winterbarbecue! Op vrijdag 15 december vanaf 19.15 uur bereiden wij voor u een heerlijke winterbarbecue in een sfeervolle entourage. Knisperend houtvuur, live kerst entertainment, feeërieke kerstverlichting en smaakvolle gerechten midden op de Royal Christmas Fair!

We starten met een borrel en lekkere hapjes. Drankjes zijn verkrijgbaar binnen in de bar van de Royal Christmas House of bij de Parasolbar.

Buiten op het winterterras staat de barbecue alvast aan, de gerechten worden hier bereid en geserveerd. Op het winterterras zorgen de vuurkorven en heaters voor de warmte. De gezellig zitjes en statafels lenen zich uitstekend om bij te kletsen en tegelijkertijd te genieten van live kerstmuziek en de sfeer van de kerstmarkt. Nodig vrienden, familie of relaties uit om samen de unieke kerstsfeer te beleven en vergeet niet een lekkere warme kersttrui aan te trekken!

Winterbarbecue / buffet

Bonbon van kalfs carpaccio, Couscous salade met gezouten citroen en een zalmsalade met gerookte zalm snippers, cocktailsaus en haring kaviaar.

***

Pompoensoep

***

Bavette met truffelkalfsjus en beukenzwammetjes en Porchetta (ingerolde buikspek met Italiaanse kruiden) van de BBQ

***

Geroosterde groente (aubergine, courgette, zoete aardappel, paprika, groene asperges) en aardappeltjes met rozemarijn van de BBQ

***

Applecrumble met kaneelcustard

Kosten 

€ 32,50 per persoon (3 gangen menu incl. hapjes en koffie, excl. drank) Drankjes zijn verkrijgbaar bij de bar.

Reserveren

De aanvang van de Roast & Toast is vrijdag 15 december om 19.15 uur. U kunt reserveren via admin@royalchristmasfair.nl of via onderstaande button.
Na uw reservering ontvangt u van ons informatie over de wijze van betalen en de toegang tot de Royal Roast & Toast.

Mochten de weergoden ons niet goed gezind zijn dan zal de Roast & Toast in de Royal Christmas House plaatsvinden.

RESERVEER NU

Meer informatie? 

Mail naar admin@royalchristmasfair.nl of bel ons op 070-3072900