Skip links

Bezoekersinfo

De Royal Christmas Fair is gesitueerd in het historisch hart van Den Haag. Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats en het Plein.

Een dagje naar de mooiste kerstmarkt van Nederland is zo een geweldig dagje of nachtje Den Haag! Met de mogelijkheid om naast de sfeervolle Royal Christmas Fair en de genoemde attracties nog uit te waaien aan het strand op Scheveningen.

Locatie

Het Lange Voorhout ligt in het centrum van Den Haag. Goed bereikbaar per auto, fiets, OV en op loopafstand van het Centraal Station. De entrees van de kerstmarkt zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), hotel Des Indes (Denneweg) en de Amerikaanse ambassade (Tournooiveld).

Openingstijden

Vrij toegankelijk, 9 t/m 22 december 2021
van 12:00 tot 21:00. 

Openbaar Vervoer

Check tijden op: htm.nl

Bus 22 of 24 en 76: Uitstappen halte Kneuterdijk op 50 meter van de Royal Christmas Fair

Tram 1 (vanaf Delft, Scheveningen en station Hollands Spoor)
Uitstappen halte Gravenstraat op 100 meter van de kerstmarkt

Tram 9: Uitstappen halte Malieveld op 300 meter van de Royal Christmas Fair.

Tram 17: Uitstappen halte Korte Voorhout op 200 meter van de kerstmarkt.

Te voet: De Royal Christmas Fair ligt op loopafstand van station Den Haag Centraal, de grote parkeergarages en het winkelhart van Den Haag.

Parkeren rondom het Lange Voorhout


Er zijn verschillende omliggende parkeergarages waar je kunt parkeren. Bij Interparking Museumkwartier parkeergarage (onder de kerstmarkt) kun je vooraf een parkeerplaats reserveren.

Reserveer je parkeerplaats vanaf € 17,50 voor een hele dag.

Arrangementen

De Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout in Den Haag is de perfecte plek is voor een kerstlunch of eindejaarsborrel met collega’s en vrienden. In de heerlijk verwarmde Parasolbar of in het Royal Christmas House kun je kiezen uit verschillende feestelijke lunch- en borrelarrangementen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze arrangementen. Wil je een reservering maken of meer informatie ontvangen? Stuur ons dan een mail via events@royalchristmasfair.nl. Kom jij ook genieten van de ultieme kerstsfeer op deze prachtige plek in Den Haag?

Programmering

De programmering op en tijdens de Royal Christmas Fair is vooral veelzijdig. Naast de sfeervolle aankleding met vuurtjes en veel licht zijn er kerstacteurs, (kinder)koren, de enige echte Kerstman, culturele activiteiten en voorstellingen! Voor meer actuele info kijk je op onze Facebookpagina.

Den Haag beleven

Den Haag is een rijke stad qua cultuur, attracties en evenementen. Daarnaast is het een internationale stad met koninklijke allure. Over al deze aspecten en de uitgebreide uit-agenda vind je heel veel informatie op www.denhaag.com/winter.

Overnachten

Gezien het enorme aanbod aan winkels, musea, attracties, strand en horeca is een bezoekje aan de kerstmarkt al snel een weekendje of midweek Den Haag! Van tophotels en familiehotels tot boutiquehotels, keuze te over op www.denhaag.com

Winkelen

Een bezoekje aan de Royal Christmas Fair ‘moet’ bijna gepaard gaan met een dagje shoppen in Winkelstad Den Haag! Het aanbod in de Binnenstad, op de Frederik Hendriklaan en op de wereldberoemde Haagse Markt (grootste van Europa) is werkelijk onovertroffen. Kijk voor meer shoppinginformatie op www.binnenstaddenhaag.com, www.defred.nl en www.dehaagsemarkt.nl.

Foto: Graeme Anderson

Scheveningen

Een dagje kerstmarkt, stad en strand combineren? Dat kan alleen in Den Haag. Met de tramlijnen 1, 9 of 11 ben je binnen een kwartier op het langste stadsstrand van Nederland. Want Den Haag heeft in totaal ruim 12 kilometer strand als westgrens. Daaraan ligt ook het meest veelzijdige stadsdeel en de bekendste badplaats van Noord-Europa: Scheveningen! Om te weten wat daar allemaal te beleven en te doen is kijk je op www.buitengewoonscheveningen.nl

Restaurantjes & koffietentjes

Den Haag heeft verspreid over het centrum en de stad een smaakvol en afwisselend aanbod qua eten en drinken. En omdat de voorpret altijd zo leuk is, kun je je via www.alsikopdatpuntkom.nl vast verheugen op de vele Haagse lekkernijen! Ontdek nog meer bijzondere lokale hotspots in Den Haag op www.haagseschatten.nl

Bekijk het actuele programma
op Facebook

Naar facebook